.
DimWater Engineering | Tractament d'aigües residuals industrials per RECASA
Tractament d'aigües residuals industrials per RECASA
dim water, dimwater, recasa, toledo, tractament aigües, aigües residuals, nanofiltració, osmosi inversa, aigües complexes, lixiviats, pretractament
5795
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5795,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed,,supra-theme-ver-1.0.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Tractament d’aigües residuals industrials per RECASA

CLIENT: RECASA
Category
TRATAMIENTO DE AGUAS
About This Project

Un dels treballs destacats a la línia d’aigües complexes ha estat per Recuperaciones Ecológicas Castellanas (RECASA), empresa toledana que es dedica a tractar les aigües residuals de diverses indústries.

El sistema que RECASA tenia funcionant en les seves instal·lacions no podia complir amb els paràmetres d’abocament que fixa la normativa actual, cada vegada més restrictiva per tal de protegir el medi ambient.

És per això que Dim Water Solutions ha subministrat un sistema que millora la qualitat de l’aigua resultant. Es tracta d’una unitat de nano-filtració i osmosi inversa, amb capacitat per a 240 m³/dia, i amb l’opció d’ampliar a 500 m³/dia si cal.

Aquesta solució, totalment integrada a un contenidor per facilitar la seva mobilitat, compta amb un pretractament de filtració per sorra i cartutxos, per a continuació passar a una fase de membranes SPM.

Aquests mòduls estan dissenyats en exclusivitat per Dim Water Solutions, i compten amb un llarg i reeixit recorregut en el camp de tractament d’aigües complexes i lixiviats.